ویروس سین‌سیشیال تنفسی

آخرین اخبار فروشگاه

ویروس سین‌سیشیال تنفسی

دسته صفحه: فروش فایل
بازدید : 25

ویروس سین‌سیشیال تنفسی سینه‌پهلو بیماری تنفسی بیماری تنفسی بیماری ها مشاوره پزشکی درمان بیماری پیشگیری بیماری مقاله پزشکی

ویروس سین‌سیشیال تنفسی
از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

ویروس سین سیشیال تنفسی(به انگلیسی: Respiratory Syncytial Virus) شایع ترین علت بیماری دستگاه تنفسی تحتانی در نوزادان و نیز مهمترین پاتوژن در کودکان کم سن است.

محتویات

    ۱ بیماریزایی
    ۲ انتقال
    ۳ درمان
    ۴ پیشگیری
    ۵ جستارهای وابسته
    ۶ منابع

بیماریزایی

اپیدمی عفونتهای تنفسی با ویروس سن سی شیوم در پائیز، زمستان و بهار دیده شده و معمولاً طی یک اپیدمی، نیمی از کودکان در معرض خطر مبتلا می‌شوند. در بزرگسالان، عفونت حاصله، سندرمی شبیه سرماخوردگی با علائم آبریزش بینی، گلودرد، سرفه و در بعضی موارد، بیحالی، سردرد و تب ایجاد می‌کند.
انتقال

این عفونت تنفسی به طور مؤثری بین اعضای خانواده پخش شده و تا ۴۰% بچه‌ها آلوده می‌شوند. انتقال از راه تماس نزدیک با دست آلوده یا گرد و غبار و خود آلوده سازی از ملتحمه یا بینی و نیز عطسه و سرفه با انتشار ذرات درشت معلق انجام می‌گیرد. دورهٔ نهفتگی۶-۴ روز است. ممکنست کودکان تا دو هفته وبالغین به مدت کمتر، ویروس را دفع کنند. عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی ناشی از RSV گاه به سمت سیستم تنفسی تحتانی پیشرفت کرده و بندرت منجر به پنومونی‌های کشنده می‌گردد (مگر در موارد ضعف ایمنی).
درمان

در بیماری خفیف، درمان علامتی با آنتی هیستامینها و سمپاتومیمتیکها صورت می‌گیرد. در موارد شدید باید بیمار را بستری نمود. درمان ضدٌ ویروس خاصی وجود ندارد البته ریباورین موثر است.
پیشگیری

ایزوله معکوس٬تهویه مناسب با حداقل ۱۲ بار گردش هوا در ساعت و استفاده از وسایل حفاظتی از جمله گان، ماسک و دستکش در هنگام تماس با بیمار می‌باشد. رعایت تغذیه مناسب نیز به منظور تقویت سیستم ایمنی ٬تسریع بهبودی بیمار و جلوگیری از سوتغذیه دارای اهمیت فراوان می‌باشد.



برچسب ها :ویروس سین‌سیشیال تنفسی , ویروس سین‌سیشیال تنفسی سینه‌پهلو بیماری تنفسی , بیماری تنفسی , بیماری ها , مشاوره پزشکی , درمان بیماری , پیشگیری بیماری , مقاله پزشکی
محصولات پر فروش

دسته بندی محصولات

بخش همکاران
دسته بندی صفحات
دسته بندی اخبار
بلوک کد اختصاصی