نکته ای مهم در جلوگیری از ضعف در روزه گرفتن

آخرین اخبار فروشگاه

نکته ای مهم در جلوگیری از ضعف در روزه گرفتن

دسته صفحه: خانواده
بازدید : 240

نکته ای مهم در جلوگیری از ضعف در روزه گرفتن


نکته ای مهم در جلوگیری از ضعف در روزه گرفتن
کسانیکه درطی روزضعف میکننددرکنارغذای سحری بایدیک قاشق چای خوری نمک دریابخورند     منبع سایت دکتر روازاده
برچسب‌ها: درمانها, تغذیه سالم, پیشگیری ازبیماریها

بازديد : 2
تاريخ : 90/05/11 | 18:29 | نویسنده : سلامت | آرشیو نظرات
ذکر ایام هفته

شنبه : یارب العالمین

یکشنبه : یا ذاالجلال والاکرام

دوشنبه : یا قاضی الحاجات

سه سنبه : یاارحم الراحمین

چهار شنبه : یا حی یاقیوم

پنجشنبه : لا اله الا الله الملک الحق المبین

جمعه : اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

برچسب‌ها: درمانها, طب اسلامی

بازديد : 2
تاريخ : 90/05/11 | 18:23 | نویسنده : سلامت | آرشیو نظرات
80% سلامتي بستگي به رعايت كردن موارد زير دارد

پيامبر خدا(ص):هركس ميتواند بابيماري خودسركند،واز خوردن دارو بپرهيزد، زيرا بسا داروئي كه خودِ دارو بيماري برجاي مي نهد.

محمدبن زكرياي رازي ميفرمايد:حتي المقدور بيماران را با غذاهاي مناسب درمان نمائيد

80% سلامتي بستگي به رعايت كردن موارد زير دارد

1 – آب لوله كشي(آب كلردار)ممنوع است.آب چشمه،قنات،رودخانه،چاه عميق،باران مفيداست وبالاخره هرنوع آبيكه داراي كلر(وايتكس)نباشدمفيداست.

2- نمك درياچه هاي ايران قبل وبعد ازهرچيزي بخوريد.( نمك طبيعي تصفيه نشده باعث كاهش فشارخون شده واز بيماري فشار خون جلوگيري ميكند)

3 – درظروف مسي وبرنجي غذاطبخ نمائيد.(غذاپختن درظروف باپايه آلومينيوم مثل چدني كه آهن ربا به آن نچسبدباعث كم خوني شديدوآلزايمرميشود)

4 – روغن كنجد ، زيتون و محلي (دنبه – روغن كره) بخوريد .«روغنهاي صنعتي باعث فشار خون بالا و گرفته شدن رگهاي قلب و..... ميگردد»

5 – آردشده پوست تخم مرغ محلي روزانه1قاشق مرباخوري درغذاي چرب مخلوط بخوريد.(مفيدبراي كسانيكه دچارآرتروزوبيماري پوكي استخوان ميباشند)

6 – استفاده ازموادكارخانه اي از قبيل:انواع سوسيس،كالباس،نوشابه هاي گازدار،رب گوجه فرنگي كارخانه اي،روغن هاي موجوددربازار(مايع وجامد)آدامس؛خميردندان،سس مايونز،بستني هاي صنعتي، انواع نان فانتزي، موز ،خيار، كيوي، هر نوع مواد غذائي كنسرو شده ، چاي ، قندوشكر، شيرينيهاي قنادي ، كره كارخانه اي، مرغ وتخم مرغ ماشيني، هرگونه نوشيدني اسانس دار، آب ليموي كارخانه اي، سركه كارخانه اي، عرقيات كارخانه اي ، استفاده از ظروف آلومينيومي؛ پلوپز ، تفلون ، قليان ميوه اي؛ گوشت ماهي وگوشت گاو. ممنوع ميباشد.

7 – خوردن هرگونه مايعات از نيم ساعت قبل از غذا تا 3 ساعت بعد از غذا ممنوع است.(نفخ معده)

8 – خوردن هرگونه ميوه و غذاي خام به همراه غذاي پخته شده از نيم ساعت قبل از غذا تا 3 ساعت بعد از غذا ممنوع ميباشد.(نفخ معده)

9– خوردن شير با هرنوع ميوه ممنوع ميباشد .(فساد در معده)

10- خوردن ماست به همراه هرگونه غذائي كه داراي گوشت (قرمز، سفيد)است ممنوع ميباشد .( فساد درمعده)

11 – خوردن هرنوع ميوه نارس(نوبرانه)باعث سوء هاضمه و بزدلي وترسوئي ميشود.(خيار،كيوي،گوجه سبز)

12 – دقت شود خوابيدن بلافاصله بعد از غذا باعث بروز انواع بيماريها ميگردد(حد اقل فاصله بين غذا خوردن وخوابيدن بايد 3 ساعت باشد)

13 – از پودر شويا بجاي خمير دندان استفاده گردد.( خمير دندان صنعتي مهمترين علت فساد دهان ودندان ميباشد)

14 – از عسل ،خرما، توت خشك و كشمش؛ بجاي قندوشكر صنعتي استفاده گردد. (بهترين شيريني براي افراد ديابتي عسل است كه شفا براي مردم است)

بيماري يبوست :از نظر طب سنتي يبوست علت همه بيماريهاست(ام الامراض)بطور طبيعي ومعمولي معده انسان سالم بايد هشت ساعت بعد از غذا خوردن تخليه گردد واگر غير از اين باشد به معناي آنست كه شخص دچار يبوست ميباشد لذا رعايت موارد ذيل در درمان كامل اين بيماري مهم ومؤثر ميباشد.

علت بيماري يبوست: خوردن سرخ كردنيها،ماست،برنج،چاي،نان بدون سبوس« مثل نان لواش و نان فانتزي»،آب يخ(آبي كه با تماس مستقيم يخ سرد شده) و بالاخره هرنوع غذائي كه در كارخانه توليد شده است(خصوصا ماكاروني)

درمان يبوست : ابتدا بايد از انجام مواردي كه باعث يبوست ميگردد جداً خودداري كرد چرا كه اگر عوامل يبوست زا از بين نرود بيماري به قوت خودش باقي است و هيچ داروئي اثر ندارد وخوردن دارو اتلاف عمر وسرمايه ميباشد.

1 – پرهيزجدي ازعوامل يبوست زا(نخوردن ماست،برنج،چاي،نان بدون سبوس و ....)2 – خوردن يك ليوان آب ولرم صبح ناشتاوظهروشب موقع خواب.3 – يك قاشق غذاخوري سبوس گندم داخل غذاهاريخته و ميل شود.4 – دم كرده گل محمدي بجاي چاي استفاده گردد.{ تذكر: دقت گردد استفاده از برگ سنا كه مسهلي بسيارقوي ميباشدبه همراه گل محمدي يابه تنهائي درافرادي كه داراي بيماري انسدادروده ميباشندممكن است باعث مرگ گرددلذاتوصيه ميشود برگ سنا را فقط با تجويز پزشك استفاده نمائيد.}5 – يك قاشق غذاخوري خاكشيريا اسپرزه را داخل يك ليوان آبجوش ريخته نيم ساعت قبل از غذا بخوريد.6 – چنانچه خواستيد از برنج استفاده كنيد حتما با شير وبصورت شير برنج باشد.7 – بهترين روغن جهت از بين بردن يبوست روغن زيتون ميباشد(دقت شود روغن زيتون مصرفي كارخانه اي نباشد)

بيماريهاي كبد وطحال:كبدازاعضاي رئيسه بدن بوده ونقش مهمي درسلامتي دارد.چاقی گوشتی ازآثارگرمی وتری كبداست.چاقی باچربی زيادازآثار سردی وتری كبداست.لاغری مفرط ازآثارگرمی كبداست.پيدايش برجستگیهای عروق ازآثارگرمی كبداست.پوشيدگی عروق ازآثارسردی كبداست.تيرگی پوست وبدن ازآثارسردی وخشكی كبداست.براي حفظ سلامتی كبدازمولدات سودامثل بادمجان(مخصوصاًسرخ شده آن)ونيزغذاهای بسيارگرم ومحرک وپرانرژی مثل چربی‌ها،سرخ كرده‌هاوموادرنگی مثل انواع نوشابه‌های رنگ داربايدپرهيزشود.ريشه كاسنی برای انواع دردهای كبدی مفيداست ودرمزاج‌های گرم سكنجبين تهيه شده با عسل وسركه خانگي مفيدمیباشد.درمزاج‌های سرد،داروهای گرم وعسل ودرمزاج‌های گرم،سكنجبين وتخم ترشک وآب انارمفيداست.براي رفع انواع ورم‌ها،بوره ارمنی رابابابونه آميخته،در‌آب جوش حل نموده وضمادشود.شربت هليله،شربت گل سرخ،شربت گل بنفشه براي پاكسازی بدن ازاملاح وجرم اضافی بسيارنافع است(مثل املاح صفراوی).كسانیكه ميخواهندطحال سالمی داشته باشندبايدازمولدات سوداپرهيزنمايند.براي درمان ورم طحال روزانه 5گرم مغزناخنک،5گرم افسنطين راجوشانده،صبح وعصرميل شود.درگرم مزاجان آب كاسني ياعرق آن رزوي سه استكان ميل شود.وياباديان وشكرسرخ(10گرم باديان در20گرم شكرسرخ) مصرف شود.محمدزكرياي رازی:(انجيرراشب درسركه خيس كرده هرروزصبح7عددناشتاميل شود).

 خودآزمائي                                                                                                     راه تشخيص درست كاركردن دستگاه گوارش

اگر كسي 8 ساعت پس از خوردن غذا اجابت مزاج داشت ورنگ مدفوعش گندمي بود ومدفوع نه زياد سفت ونه زياد شل بودوداراي بوي مطبوع نه زننده باشد ورنگ ادرارش به رنگ زرد ليموئي باشد وداراي بوي تند وزننده نباشد معلوم ميشود كه دستگاه گوارشي سالم دارد اگر غير ازاين موارد باشد معلوم ميگردد كه  داراي دستگاه گوارشي معيوب بوده وهرچه زودتربايد به فكر درمان خود باشد.                            پيامبر گرامي اسلام ( ص) فرمودند:معده خانه همه دردهاست و پرهيز ريشه همه درمانها است.

امام علي(ع):كسيكه باشكم خالي ازروي اشتهاومعده پاكيزه غذا بخوردوآنراخوب بجود وقبل ازسيرشدن دست ازخوردن بكشد ومانع تخليه معده وروده نشودتازمان مرگ به هيچ مرضي مبتلا نميشود

برچسب‌ها: تغذیه سالم, پیشگیری ازبیماریها

بازديد : 2
تاريخ : 90/05/11 | 18:21 | نویسنده : سلامت | آرشیو نظرات
تغذیه در ماه رمضان
 

درآستانه ماه مبارك رمضان توصيه هاي بهداشتي ذیل جهت رعایت شماروزه داران محترم تقدیم میگرددتاان شاءالله بارعایت این نکات ودرنتیجه تندرستی شماعزیزان،امکان بهره مندی بیشترازمعنویات این ماه مبارک فراهم گردد: قبل ازشروع ماه رمضان باگرفتن روزه های مستحبی ياقضا،بدن خودرابرای يک ماه روزه داری،كم كم آماده نماييدیااینکه نزديك ماه رمضان صبحانه راكامل ميل كنيدولي نهارنخوريديانهارراخيلي سبك ميل نماييدوخوردن آنرابه تاخیربیاندازیدتامعده عادت نمايد.باتوجه به اينكه معده انسان درطي خواب،فعاليت نداردولي روده درطي خواب به فعاليت خودادامه ميدهدبنابراين هيچگاه باشكم پرنبايدخوابيد؛چراكه اين امرباعث فسادغذادرمعده وعدم هضم صحيح ميگردد.بايدبسته به نوع غذايي كه ميل ميكنيدوبازشناسی توان معده درهضم غذا،حدوديک الی دوساعت بعدازغذاخوردن،حتماًبيدارباشيد.اين مسأله درخوردن افطاروسحری بايدموردتوجه قراربگيرد.-برای کمترشدن سختی روزه حتماًازروغن های سالم همچون روغن کنجد،زیتون،دنبه ومحلی استفاده کنیدوازمصرف روغنهای مايع ياجامدنباتی جداًخودداری نماييد.برای آب شرب،ازآب بدون وایتکس(کلر)استفاده نماییدوبه هیچوجه ازآب لوله کشی که حاوی کلرمیباشداستفاده نکنید. درطی روزبه دلیل گرسنگی،حرارت بدن بالامیرودوپوست گرمترشده که باعث لاغری وآب شدن چربی میشود،این امربرای افرادچاق مفیداست، ولی افرادلاغربایدازهرچیزی که باعث گرمترشدن آنهامیگردد،پرهیزکنند،درطی روزجلوی آفتاب نروندومحیط خودراخنک نگه دارندودرغذاهای خودازفلفل وادویه استفاده نکنند،همچنین دوش آب سردباعث گرمترشدن بدن میگرددوبایدبرای خنک شدن،دوش آب ولرم بگیرندوهمچنین افرادلاغردرفاصله افطارتاسحر،بایدازغذاهاومیوه های آب داراستفاده کنندوحتماًسحری بخورند.خوردن سحری به همه توصیه میگردد.  (نـکـات قـا بـل مـلاحـظـه در افـطـار)درابتدابامقداری نمک طعام دریا(نمک دریاباشدنه اینکه نامش دریاباشد)دهان خودراشورکنیدتامیکروبهای داخل دهان ازبین بروند،سپس آب جوشیده ولرم همراه باخرمایاعسل میل کنیدوافطارخودرابازنمایید.با توجه به گرم بودن معده درافطار،ازآب ونوشیدنیهای سردبه هیچوجه استفاده نکنیدکه باعث ایجادمشکل درمعده میگردد.برای رفع تشنگی نیزسعی نکنید،که عطش خودرابه یکباره وبانوشیدنی زیادازبین ببریدکه دراینصورت تشنگی برطرف نخواهدشد.برای رفع تشنگی،نصف لیوان آب راجرعه جرعه بنوشیدوسپس مقداری نان میل نماییدسپس نصف دیگرلیوان رابه صورت جرعه جرعه وآهسته بنوشید.درافطارازغذاهای سهل الهضم وترجیحاًشیرین همچون فرنی ها،حلیم وآش هااستفاده کنید.برای صرف شام،بهتراست درهمان وعده غذایی افطاربه حدسیری افطاری میل شود،مگرآنکه بایک فاصله زمانی شام میل کنیدکه درآن صورت بایدمراعات نماییدتاباشکم پرنخوابید.                                                                            (نـکـات قـا بـل مـلاحـظـه در سـحـر)درسحرقبل ازغذاآب ننوشیدمگرآنکه گرم مزاج باشید.همراه باغذاخوردن نیزنبایدآب خورده شود.ازشیرینیهایی همچون خرماوحلوااستفاده کنیدواگردیابتی هستیدازعسل طبیعی استفاده نمایید.برای جلوگیری ازضعف،حتماًدروعده غذایی سحرازنان سبوس دار(نان سنگک وبربری)استفاده نماییدواگرنان سبوس داررادراختیارنداشتید،میتوانیدیک یادوقاشق سبوس گندم رادرآب خورش اضافه کنید.استفاده ازغذاهای خورشی باگوشت چرب گوسفندی باعث میگرددتادرطی روزگرسنه نشوید.برای جلوگیری ازایجادضعف،ازبرنج استفاده نکنید.کسانیکه درطی روزضعف میکننددرکنارغذای سحری بایدیک قاشق چای خوری نمک دریابخورند.درپایان غذابامقداری نمک طعام دریادهان خودراشورنمایید.بعدازسحریک فنجان شربت ولرم عسل میل نمایید.هیچوقت مخصوصاًدرسحرهاازنوشیدنی های گازداراستفاده نکنید.ازگوشتهای باطبیعت سردهمچون ماهی استفاده نکنید.دروعده سحر،همراه باغذای سحرازموادغذایی خام همچون کاهویامیوه استفاده نکنید.خوردن ماست درکنارهرگونه غذای دارای گوشت قرمزیاسفیدممنوع میباشد.خوردن سحری بسیارمهم است وحتماًبایدخورده شود،به خصوص برای افرادلاغر. التماس دعا      منبع سایت دکتر روازاده WWW.ravazadeh.com

برچسب‌ها: تغذیه سالم, پیشگیری ازبیماریها



برچسب ها :نکته ای مهم در جلوگیری از ضعف در روزه گرفتن , نکته ای مهم در جلوگیری از ضعف در روزه گرفتن
محصولات پر فروش

دسته بندی محصولات

بخش همکاران
دسته بندی صفحات
دسته بندی اخبار
بلوک کد اختصاصی