آیا می دانید که این همه تبلیغات برای مصرف امگا3 جنبه تجاری داشته و بدن نیازبه امگا3 به این حد ندارد

آخرین اخبار فروشگاه

آیا می دانید که این همه تبلیغات برای مصرف امگا3 جنبه تجاری داشته و بدن نیازبه امگا3 به این حد ندارد

دسته صفحه: خانواده
بازدید : 185

آیا می دانید که این همه تبلیغات برای مصرف امگا3 جنبه تجاری داشته و بدن نیازبه امگا3 به این حد ندارد


آیا می دانید که این همه تبلیغات برای مصرف امگا3 جنبه تجاری داشته و بدن نیازبه امگا3 به این حد ندارد

تبلیغات و قرص های شیمیایی رنگارنگ که حاوی امگا 3 بوده و به اصطلاح امروزی

سایت دکتر روازاده

غنی شده می باشند بیش از آن که جنبه طبی داشته باشد جنبه تجاری داشته و در واقع یک تب تجاری است که بازار دارویی دنیا را گرفته است و شاید چند صباحی دیگر، تحقیقات جدید مطالب مخالف این را ثابت کنند، همان گونه که در متاآنالیزهای جدید ثابت شده که کسانی که مصرف مکمل های ویتامینی را به طور دایم داشته اند، طول عمر کوتاه تری داشته اند.
اگر ما یک تغذیه سالم و معمول از همه فراورده های غذایی داشته باشیم، امگا 3 را هم به اندازه کافی دریافت خواهیم کرد و هیچ انسانی نیاز به این دوز از امگا 3 که تبلیغ می شود و در بازار است، ندارد.
امگا 3 در ماهی، گردو و خشکبار وجود دارد.
پس همان بهتر که به روش تجربه شده اعتدال خودمان پیش برویم.

برچسب‌ها: مقالات

بازديد : 2
تاريخ : 90/03/30 | 16:56 | نویسنده : سلامت | آرشیو نظرات
تدبیر خواب و بیداری

عواملی خارجی یا داخلی وجود دارند که در ساختار اخلاط و مزاج ما دخالت می کنند و موجب نگهداری سلامت ما و یا موجب از بین رفتن سلامت ما می شوند که به آن ها )سایت دکتر روازاده

اسباب ضروریه یا سته ضروریه و یا اسباب سته می گویند که عبارتند از غذا و نوشیدنی ها، هوا، احتباس و دفع، خواب و بیداری، حرکت و سکون و نهایتاً اعراض نفسانی.
در طب سنتی برای هر یک از این شش مورد تدابیری توصیه شده است که در ذیل به برخی از تدابیر مربوط به خواب و بیداری اشاره می گردد:

 

    بهترین وقت خوابیدن هنگامی است که هضم معدی انجام گرفته و غذا از فم معده عبور کرده باشد و خواب قبل از این زمان، موجب تمدد و نفخ و رویاهای ترسناک می‌شود.
    بهترین ساعت خواب حدوداً از ساعت 10:30 شب تا 3:30 بامداد می باشد و بیدار ماندن در شب بسیار بد و سحرخیزی ممدوح و شایسته است بنابراین بهترین وقت برای قیام شب و به اصطلاح فقهی شب زنده داری با آنچه طب سنتی در مورد زمان خواب توصیه کرده است منطبق می باشد. وقتی سحر می شود و به صبح نزدیک می شویم، خواب در آن اوقات خاصیت دم زا دارد و تولید دم می کند لذا بیدار بودن در آن اوقات مورد تاکید است و فظیلت نماز شب نیز، نزدیک صبح بیشتر است. بنابراین بهترین زمان خواب بعد از پاسی از شب شروع می شود تا فجر اول، که این زمان را باید استراحت کنید و بخوابید و بعد از آن را می توانید بیدار باشید.
    خوابيدن در حال گرسنگي باعث ضعف حرارت غریزی و لاغری بدن می‌‌شود. به همین دلیل، خواب بامداد نیز که دیگر غذای شب هضم یافته و معده خالی شده است مناسب نمی‌باشد.
    خوابیدن در زمان بین الطلوعین ، هنگام اذان ظهر و هنگام غروب آفتاب مذموم بوده و نهی شده است.
    خوابيدن در روز، خصوصاً در زمستان، باعث ایجاد بیماری‌های رطوبتی و نزله می‌گردد. تباهی رنگ چهره، سستی بدن، احساس کسالت و کاهش اشتها از دیگر عوارض خواب روزانه هستند.
    خواب کوتاه قبل از اذان ظهر، قیلوله نام دارد و خوب است . خواب عصر بلغم زاست و خوب نیست افراد را خسته تر می کند.  افراد صفراوی  فقط مجاز هستند قدری بعد از ناهار خوردن با فاصله بخوابند و با شکم خالی نخوابند تا رطوبت به بدنشان برگردد.
    بیشترین ضرر خواب روز متوجه سرد مزاجان است.
    خواب روز نمی‌تواند جایگزین خواب شب باشد و افرادی که به خواب روز عادت دارند باید به تدریج تغییر عادت دهند.
    خوابیدن در آفتاب به علت تحریک اخلاط و صفرا سبب سنگینیِ دِماغ و سردرد می‌شود.
    بیداری بیش از حد موجب از بین رفتن رطوبات اصلی بدن، اختلال هضم، خشکی مغز و احتراق اخلاط می‌شود.
    خواب معتدل شش ساعت است و نباید از ده ساعت بیشتر باشد.
    محل خواب هر شخص باید بر حسب مزاج هر شخص، از نظر حرارت و برودت در دمای مناسبی باشد.
    لباس خواب هر شخص باید متناسب با مزاج شخص و فصل باشد.
    خوابیدن در محل خیلی سفت موجب آسیب به عصب می‌شود.
    خواب بر زمین سرد و نمناک می‌تواند زمینه ساز برخی بیماریها مثل استرخاء و درد پشت گردد.
    مکان خواب باید در تاریکی مطلق باشد لذا استفاده از چراغ خواب در حالت طبیعی به هیچ وجه توصیه نمی شود.
    در تابستان در زیر آسمان و فضای باز بخوابید و آسمان را نگاه کنید.


شيوه خوابيدن:

    بهتر است ابتدا برای مدتی به پهلوی راست و سپس به پهلوی چپ خوابید.
    شکل صحیح خوابیدن، حالت جنینی می باشد.
    خوابیدن رو به قبله باعث می گردد تا آهن در مغز نشست نکند و جلوی سکته مغزی را می گیرد.
    هنگام خوابیدن باید روی شکم را با روانداز مناسب پوشاند و گرم نگه داشت (باعث تجمع حرارت و هضم بهتر غذا می‌شود).
    به پشت خوابيدن به ‌علت تجمع ترشحات دِماغی بر منافذ مربوطه موجب عوارض متعدد مانند بی‌خوابی، کابوس، نزله، درد پشت و ... می‌شود.
    هیچ وقت طاقباز نخوابید چرا که تخلیه ترشحاتی که از مغز ما خارج می شود را مختل می کند و فرد را مستعد سکته می کند.
    هیچ وقت در معرض امواج الکترومغناطیسی گوشی موبایل و ... نخوابید. توصیه می شود گوشی تلفن همراه خود را در هنگام خواب، خاموش کرده یا از محل خواب دوره نمایید.


تذکر:
1-    توصیه می شود افرادی که خواب خوبی ندارند و مشکل بی خوابی دارند:
-     قبل از خواب دم کرده گل گل گاوزبان و سنبل الطیب میل نمایند.
-    قبل از خواب در جای شلوغ  حضور داشته باشند و یک دفعه از آن مکان شلوغ خارج شوند و در مکانی تاریک و ساکت استراحت کنند.
-     شنیدن صدای آب، صدای باد در برگ درختان یا صدای موسیقی سنتی بسته نگار  نیز به آنها کمک می کند.
-    برای داشتن خواب آرام، نوشیدن دم کرده بهار نارنج بعد از خنک شدن، یک دو ساعت قبل از خواب نیز نافع است. همچنین قرار دادن دستمال معطر با گلاب در کنار بینی توصیه شده است.
2-    خواب زیاد ناشی از افزایش رطوبت مغز است و می تواند به علت افزایش بلغم یا افزایش خون حادث گردد. اگر این خواب در فصل بهار افزایش می یابد و در طول روز خمیازه می کشید و بدن را کش و قوس می دهید، این مشکل ناشی از افزایش خون است که با حجامت برطرف می شود.
اما اگر گرم مزاج نیستید و در خواب آب دهانتان جاری می شود و سردی ها باعث اذیت شما می شوند باید سردیهایی مثل ماست و دوغ و کاهو را ترک کنید و از ادویه جات مثل دارچین و زنجبیل استفاده کنید. هر روز 1-2 ساعت کندر بجوید (توجه کنید جویدن کندر در این مورد موثر است نه بلعیدن آن



برچسب‌ها: پیشگیری ازبیماریها, تغذیه سالم

بازديد : 2
تاريخ : 90/03/30 | 16:55 | نویسنده : سلامت | آرشیو نظرات
می دانید که رنگ نمک دریای اصل، خاکستری است!

همان گونه که در تعریف نمک دریا در قسمت فرهنگ واژگان و اصطلاحات سایت درج شده است، منظور از واژه "نمک دریا" كه توسط جناب آقای دکتر روازاده بیان می گردد سایت دکتر روازاده

و در پاسخ سوالات و مطالب سايت سینای سلامت نیز استفاده از آن تاکید شده است، نمک طبیعی طعام می باشد که از دریاچه های ایران به صورت طبیعی برداشت شده اند که حاوی ید و دیگر ریز مغذی های مورد نیاز بدن از جمله منیزیم، کلسیم، پتاسیم، منگنز و روی (zink) می باشد و به دلیل وجود این ریز مغذی ها به رنگ خاکستری است. متاسفانه اخیراً نمک های بسته بندی شده ای در بازار با عناوین گوناگون به اسم نمک دریا عرضه شده اند که به رنگ سفید و فاقد ید و ریزمغذی ها می باشند (و وزارت بهداشت آنها را فاقد ید دانسته و تایید نکرده است).
لازم به ذکر است رنگ سفید این نمک ها نشان از فقدان ید و ریز مغذی های دیگر مورد نیاز بدن است.
در خصوص اهمیت استفاده از نمک طعام و تفاوت آن با نمک های تصفیه شده، تحقیقات ارزشمندی در سطح دنیا انجام گرفته است و در حال حاضر نمک دریای اصل در اروپا به قیمت کیلویی 60 یورو عرضه می شود.
بر اساس آخرین تحقیقات علمی که توسط سازمان مدنات (Mednat.org) در آزمایشگاه شیمی نانس فرانسه (Nantes) نیز انجام گرفته است، تفاوت نمک تصفیه شده و نمک سالم ( Integral ) به شرح ذیل اعلام شد:
نمک تصفیه شده خالص، حاوی 5/97 % کلروسدیم و 25 % مواد شیمیایی، سفید کننده، مواد ضد تکه تکه شدن مانند بی کربنات سدیم، فسفات تک سدیمی، گلوتامات تک سدیمی، نیترات سدیم و همچنین ید غیر طبیعی است. این در حالی است که نمک سالم تصفیه نشده حاوی 70 تا 84 % موادی است که در آب دریا موجود می باشد و علاوه بر کلروسدیم دارای عناصر سولفات کلسیم، منیزیم، پتاسیم و آهن است و ردپای عناصر دیگری چون استرانسیم ، منگنز، ید، روی، فلوئرها، نقره، بوم، سیلیس و ... که برای سلامتی بسیار پر ارزش هستند را در تجزیه نمک می توان بدست آورد. گفتنی است این عناصر با مواد ویتامینی و معدنی موجود در بدن ترکیب شده و به گونه ای عمل می کنند که عدم وجود آنها، فعل و انفعالات بدن ما را مختل می سازد. به عنوان مثال باید یاد آور شد که بدن برای مصرف ید، نیازمند مس و منیزیم است یا برای ساخت بافت پیوندی و استخوانی سیلیکون لازم دارد. برای تکمیل عمل سنتز نیازمند منگنز، پتاسیم و منیزیم می باشد.
از خصوصیات نمک دریا این است که باید با دست جمع آوری شده و در معرض نور آفتاب و باد، خشک شود. رنگ نمک کمی خاکستری متمایل به پوست پیازی است و دانه های آن یکدست نیست و به گونه ای است که اگر انگشت را در میان آن قرار دهید، همواره رطوبتی را حس می کنیم. عناصری که در نمک سالم موجود است 16 % از وزن نمک دریا را تشکیل می دهد. نکته دیگر که حائز اهمیت است این که نمک دریا حتی اگر آسیاب شود نباید رنگ اصلی خود را از دست بدهد.
با توجه به موارد بالا می توان به روشنی دریافت که اگر نمک دریا را درون ظروف در بسته که فاقد جریان هوا باشد قرار دهیم با ارزش ترین ماده که همان ید طبیعی است از بین خواهد رفت، امروزه با تصفیه نمک، عناصر مفید موجود در آن جدا شده و در صنایع شیمیایی جداگانه به فروش می رسد.
نمک یددار هیچ گونه سنخیتی با نمک دریا ندارد و تنها نمک تصفیه شده ای است که به آن ید شیمیایی اضافه شده است نسبت بین سدیم (Na) و پتاسیم (P) از نمک دریا باید به صورت K/Na=5/1    تراز باشد. در نمک تصفیه شده چنین ترازی وجود ندارد و متاسفانه در تمامی مواد غذایی که حاوی نمک تصفیه شده می باشند، نسبت Na دو برابر است که چنین نسبتی بسیار برای انسان خطرناک می باشد.
نمک تصفیه شده غذا را خوشمزه تر و تشنگی را بیشتر می کند اما به دلیل عدم تراز بین مواد غذایی در درون بدن سبب سکته مغزی (CVA) و سکته قلبی (MI) می شود. هم چنین موجب بالا رفتن فشار خون شده و ایجاد اِدم ( ورم ) می کند. مواد کارخانه ای نیز به دلیل استفاده بسیار از نمک تصفیه شده در محصولات غذایی که حاوی 5/2 % مواد خطرناکی است که در زمان تصفیه به نمک اضافه می شود، برای سلامتی بسیار خطرناک می باشد. حتی آب های معدنی موجود در بازار به دلیل داشتن Na بالا نیز خطرناک می باشد. ( مقدار Na در آب باید 6/1 تا 2 میلی گرم در لیتر باشد).
نمک در گذشته های دور بسیار پر ارزش بوده و به عنوان جایگزین پول به سربازان و کارگران کاربرد داشته است و در معاملات نیز بکار گرفته می شده است .
از مطالب ذکر شده می توان دریافت که توصیه به عدم مصرف نمک تصفیه شده به خاطر مضرات بسیاری است که برای انسان دارد. پس مصرف نمک دریا سلامتی و زندگی را برای انسان به ارمغان خواهد آورد. نمک دریا سفید نبوده بلکه خاکستری می باشد که در سطح خارجی دانه های آن، مواد و عناصر مفید انباشته شده است که در زمان تصفیه تحت عنوان مواد کثیف با شستن از نمک جدا می شود. گفتنی است که مقداری از نمک سالم را می توان از طریق مواد غذایی نظیر میوه ها و حبوبات بدست آورد البته مشروط بر اینکه این مواد از سموم و کودهای شیمیایی دور باشند. نمک دریا بهترین داروی طب پزشکی است که کمبودهایی که در اثر عدم تعادل هورمونی و غدد و اعصاب ایجاد می شود را از میان می برد. مثلاً برای جلوگیری از سرطان از  منیزیم (Mg) و پتاسیم (k) طبیعی موجود در نمک دریا می توان بهره برد. ید موجود در نمک دریا نیز اثر بسیار خوبی بر تیروئید دارد. در حالی که ید شیمیایی اثرات سوء و خطرناکی دارد و باز هم باید یادآور شد که داستان تکرار می شود. مواد خوب و مفید را از ما می گیرند و به اسم تصفیه آن را سمی کرده و با ظاهری زیبا و تجاری به ما می دهند و غذاهایی با سم بسیار همیشه بر سر سفره ها آماده پذیرایی از ما هستند!

برچسب‌ها: مقالات, تغذیه سالم, پیشگیری ازبیماریها

بازديد : 2
تاريخ : 90/03/30 | 16:55 | نویسنده : سلامت | آرشیو نظرات
طرز تهیه سوپ مخصوص سرما خوردگی ، عفونت های تنفسی و هر نوع آنفولانزا از جمله آنفولانزای آمریکایی ،

مقداری مساوی ازهویج،پیاز،کدوی حلوایی  بدون پوست،شلغم،به وسیب درختی
ومقدارکمی برنج وسبزی سوپ  آماده کرده وبه  همراه آب درحرارت  ملایم شروع  به طبخ نمایید.پس ازمدتی مقداری گیاه خشک پرسیاوشان،زوفاوبنفشه به سوپ فوق افزوده وصبرکنیدتاجابیفتدوقبل ازمصرف،مقدارکمی نمک وآبلیموبه آن اضافه نمایید.این غذابسیارپرانرژی وزودهضم  بوده وبرای بیماریهای تب دارعفونی بسیارمفیداست ونرم کننده مخاط سیستم تنفسی ودفع کننده ترشحات واخلاط سینه نیزمیباشد.جالب است بدانیددربسیاری ازمواقع،بایکی دو وعده مصرف این سوپ درهنگام سرماخوردگی،کل علایم  آن فروکش  میکند

تذکر:

- بجای پیازمیتوانیدازپیازچه  به همراه چندحبه سیرنیزاستفاده نمایید

-درمواقعی که تب وجودنداردمیتوان یکعددماهیچه گوسفندنیزبه  سوپ اضافه کرد

-گیاه های خشک  پرسیاوشان،زوفاوبنفشه راازعطاریهامیتوانیدتهیه  نمایید

سایت دکترروازاده

برچسب‌ها: درمانها, پیشگیری ازبیماریها



برچسب ها :آیا می دانید که این همه تبلیغات برای مصرف امگا3 جنبه تجاری داشته و بدن نیازبه امگا3 به این حد ندارد , آیا می دانید که این همه تبلیغات برای مصرف امگا3 جنبه تجاری داشته و بدن نیازبه امگا3 به این حد ندارد
محصولات پر فروش

دسته بندی محصولات

بخش همکاران
دسته بندی صفحات
دسته بندی اخبار
بلوک کد اختصاصی