علم نانو یک تحول بزرگ در مقیاس بسیار کوچک

آخرین اخبار فروشگاه

علم نانو یک تحول بزرگ در مقیاس بسیار کوچک

دسته صفحه: فروش فایل
بازدید : 37

علم نانو یک تحول بزرگ در مقیاس بسیار کوچک

هنگامی که ریچارد اسملی ( Richard Smally ) برندة جایزة نوبل، بالک مینسترفلورسنس را در سال 1985 در دانشگاه رایس کشف نمود،‌ انتظار اندکی داشت که تحقیق او بتواند صنعت نفت را متأثر سازد. سازمان انرژی آمریکا ( DOE ) سرمایه‌گذاری خود را در قسمت فناوری نانو با 62 درصد افزایش داد تا مطالعات لازم در زمینة‌ موادی با نام‌های بالکی‌بال‌ها ( Bulky Balls ) و بالکی‌تیوب‌ها ( Bulky Tubes ) استوانه‌های کربنی که دارای قطر متر می‌باشند صورت گیرد. نانولوله‌های کربنی با وزنی در حدود وزن فولاد، صد برابر مستحکم تر از آن بوده، دارای رسانش الکتریکی معادل با مس و رسانی گرمایی هم ارز با الماس می‌باشند. نانوفیلترها می‌توانند به جداسازی مواد در میدان‌های نفتی کمک کنند و کاتالیست‌های نانو می‌توانند تأثیر چندین میلیارد دلاری در فرآیند پالایش به‌دنبال داشته باشند. از سایر مزایای نانولوله‌های کربنی می‌توان به کاربرد آن‌ها در تکنولوژی اطلاعات ( IT ) نظیر ساخت پوشش‌های مقاوم در مقابل تداخل‌های الکترومغناطیسی، صفحه‌های نمایش مسطح، مواد مرکب جدید و تجهیزات الکترونیکی با کارآیی زیاد اشاره نمود.

علم نانو یک تحول بزرگ در مقیاس بسیار کوچک
بسیاری از محققان و سیاستمداران جهان معتقدند که علم نانو می‌تواند تحولات اساسی در صنعت جهانی ایجاد نماید صنعت نفت نیز از پیشرفت این تکنولوژی بهره‌مند خواهد گشت.
علم نانو می‌تواند به بهبود تولید نفت و گاز با تسهیل جدایش نفت وگاز در داخل مخزن کمک نماید. این کار با درک بهتر فرآیندها در سطوح مولکولی امکانپذیر می‌باشد. با توجه به اینکه نانو مربوط به ابعادی در حدود متر می‌باشد، نانوتکنولوژی به مفهوم ساخت مواد و ساختارهای جدید توسط مولکول‌ها و اتم‌ها در این مقیاس می‌باشد.



ادامه مطلب نظرات (0) و

مهم‌ترین توصیه‌های بهداشتی از خرید تا طرز استفاده از لوازم آرایشی
موضوع: مقالات شیمی     | نویسنده: هادی | تاریخ: 1389/07/21

همه خانم‌ها نباید از یك رنگ ریمل استفاده كنند، رنگ پوست افراد مختلف با یكدیگر متفاوت است; به همین دلیل هر كس باید از یك رنگ ریمل استفاده كند و این رنگ باید با رنگ پوست او هماهنگ باشد.

بازار خرید لوازم آرایشی، داغ داغ است. خانم‌ها مشتری‌های اصلی و پر و پا قرص این مواد هستند اما متاسفانه اكثرا اطلاعات كافی در مورد این وسایل ندارند. انواع مختلفی از لوازم آرایشی در بازار هستند و كیفیت‌های متفاوتی دارند اما این كه كدام یك بهتر یا بدتر هستند، تنها براساس مسائل ظاهری قابل قضاوت نیست. در ضمن نوع، میزان و نحوه مصرف نیز نیازمند داشتن اطلاعات ویژه‌ای است. شاید در این هفته بتوانیم شما را تا حدودی با دانستنی‌های لازم در این زمینه، آشنا كنیم.

● در جست‌وجوی هویت
پیش از این، استفاده از لوازم آرایشی به وسیله زنان و دختران در موقعیت‌های اجتماعی و یا روزهایی ویژه مرسوم بود ولی این روزها بسیاری از دختران كم سن و سال شهرمان را می‌بینیم كه از غلیظ‌ترین آرایش‌ها در اجتماع استفاده می‌كنند. زیاده‌روی در استفاده از لوازم آرایشی ویژه ایران نیست بلكه اغلب كشورهای خاورمیانه به نوعی با آن دست به گریبان‌ هستند. بدون شك نمی‌توان به هر دختر و زنی كه آرایش می‌كند، برچسب بیمار اجتماعی یا روانی زد زیرا گاهی افراد احساس می‌كنند با مقداری آرایش كردن، غم و اندوه خود را به دلیل نارضایتی عمیق از وضع ظاهری چهره‌شان، تسكین می‌بخشند.

بیشترین اختلال شخصیتی كه به استفاده از لوازم آرایشی به صورت مفرط منجر می‌شود <اختلال شخصیتی نمایشگر> است به طوری كه فرد تمایل دارد خود را در زمینه قدرت، هوش و زیبایی‌ برتر از دیگران جلوه دهد. چنین افرادی تمایل دارند نقطه پرگار دایره توجه دیگران باشند و ضمن ابراز هیجانات خود به صورتی مبالغه‌آمیز به تسكین موقتی دست یابند.

گاهی برخی افراد دلایل شكست شغلی یا پیدا نكردن كار مورد نظر خود را به نامناسبی سر و وضع خود نسبت می‌دهند و تلاش می‌كنند با این روش در پی اصلاح آن برآیند. گاهی جوانان به غلط تصور می‌كنند اگر از مد روز پیروی نكنند، از دیگران عقب می‌مانند و مطرود می‌شوند. در چنین شرایطی برای حفظ شخصیت خود سعی می‌كنند با این روش میانبر، زیباتر از سایر همسالان خود در جامعه ظاهر شوند. شاید بسیاری از جوانان زیبایی ظاهری را این روزها اولین ملاك برای انتخاب همسر مورد علاقه خود بدانند، در حالی كه پیش از این ملاك‌های اساسی مانند میزان تحصیلات، هماهنگی اجتماعی، اخلاق و تعهد ملاك‌های انتخاب جوانان بود. در این شرایط استفاده از اعمال جراحی پلاستیك و استفاده روزافزون از محصولات آرایشی، روش‌هایی برای زیباتر جلوه دادن خود در اجتماع شده است ولی آیا تنها زیبایی ظاهری آن هم از نوع ساختگی، می‌تواند آغازی محكم برای برقراری یك رابطه و ساختن یك زندگی باشد؟ شاید بهتر است جوانان كمی از ظواهر فاصله بگیرند.



ادامه مطلب نظرات (0) و

پلاستیک
موضوع: مقالات شیمی     | نویسنده: هادی | تاریخ: 1389/07/21

همه چیز درباره ی بازیافت پلاستیك ها در ساخت انواع ظروف و كیسه هاى پلاستیكى از انواع مواد پلیمرى استفاده مى شود. با توجه به قابلیت بازیابى اكثر پلیمرها، مى توان مواد پلاستیكى را پس از مصرف و دور انداختن مجدداً طى فرایند بازیافت مورد استفاده قرار داد. مسئله مهم و اساسى در این میان استفاده از مواد بازیافت شده در مصارف غذایى است. در واقع صحبت از آن دسته از مواد بازیافت شده اى است كه براى بسته بندى و نگهدارى مواد غذایى غیرمجاز هستند. مهندس شهرستانى مسئول بخش بسته بندى اداره كل آزمایشگاه هاى كنترل غذا و داروى وزارت بهداشت مى گوید: «در ساخت ظروف پلاستیكى مختلف، مواد پلیمرى متفاوتى به كار برده مى شود به عنوان مثال:

جدول کدهای معرف پلاستیکها : (این کدها را می توانید در زیر بطری ها و ظروف پلاستیکی پیدا کنید که معرف جنس پلاستیک به کار رفته در تولید این ظروف است و بازیافت کنندگان بر اساس این کدها فرایند بازیافت را طراحی می کنند)




ادامه مطلب نظرات (0) و

خواص سیالات -استاتیک سیالات -جریان سیالات 16:44
موضوع: متفرقه     | نویسنده: هادی | تاریخ: 1389/07/21

 مقدمه ، خواص سیالات (2.48MB_ PDF)

http://fluidmechanics.tripod.com/1.pdf

فصل دوم: استاتیک سیالات (2.68MB_ PDF)

http://fluidmechanics.tripod.com/2.pdf

فصل سوم: جریان سیالات ، روابط دیفرانسیلی و انتگرالی (4.41MB_ PDF)

http://fluidmechanics.tripod.com/3.pdf

فصل چهارم: تحلیل ابعادی ، جریان سیال لزج در لوله ها ، جریانهای خارجی ، جریانهای تراکم پذیر (1.91MB_ PDF)

http://fluidmechanics.tripod.com/4.pdf

نظرات (0) و

امید به درمان سرطان‌های پیشرفته
موضوع: مقالات شیمی     | نویسنده: هادی | تاریخ: 1389/07/21

سیستم‌های دارورسانی هوشمند در مقیاس نانو، قادرند به‌صورت هدفمند، سلول‌های سرطانی را شناسایی و با انتقال داروهای ضدسرطان به آن، ضمن درمان در مراحل اولیه، مشکلات مربوط به سمی بودن داروهای ضدسرطان موجود در بازار را مرتفع سازند.

این پژوهش در راستای یک سلسله پژوهش‌های بنیادی در زمینه سنتز سیستم‌های دارورسانی هوشمند در مقیاس نانو است كه به‌وسیله‌ی محققان مرکز پژوهش‌های بین‌المللی آرین شیمی گستر با همکاری پژوهشگران دانشگاه دولتی باکو انجام می‌گیرد.

دکتر محمدرضا سبکتکین، در گفتگو با بخش خبری سایت ستاد ویژه‌ی توسعه‌ی فناوری نانو گفت: «محصول این پژوهش، یک سیستم دارویی در مقیاس نانو است که به‌صورت هوشمند قادر به حمل داروهای ضدسرطان بوده و می‌تواند ضمن شناسایی سلول‌های سرطانی، امکان انتقال دارو را به این سلول‌ها فراهم کرده و در هر لحظه امکان ردیابی سیستم دارویی مورد نظر را با استفاده از روش MRI ایجاد نماید».

ترکیب اصلی این سیستم‌های دارورسانی بر پایه‌ی پلیمرهای خوشه‌ای(دندریمر) از نوع پلی‌آمیدوآمین است که طی یک فرایند شیمیایی، استیله شده و به‌عنوان پوشش‌های پلیمری برای نانوذرات اکسیدآهن پارامغناطیس به‌کار رفته‌است. این حامل‌های مغناطیسی، علاوه‌بر توانایی حمل داروهای ضدسرطان، امکان تشخیص و اتصال به سلول‌های سرطانی را در هر مرحله فراهم کرده‌اند. از سویی دیگر به دلیل وجود ذرات اکسیدآهن مغناطیسی در این نانوذرات، امکان ردیابی آنها با روش تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI) وجود دارد و به دانشمندان این اجازه را می‌دهد تا ضمن تشخیص میزان پیشرفت تومور سرطانی، از روند درمان آن نیز اطلاعات مناسبی را به‌دست آورند.

مدیر عامل مرکز پژوهش‌های بین‌المللی آرین شیمی گستر در ادامه اظهار داشت: «هدف از انجام این کار تحقیقاتی، طراحی و سنتز یک سری از داروهای هوشمند برای تشخیص غدد سرطانی حتی در مراحل بسیار اولیه و درمان قطعی و مطمئن آنها با کمترین آسیب به سلول‌های سالم است».

بنا بر گفته‌ی دكتر سبكتكین، نتایج این پژوهش در صنایع دارویی و سنتز داروهای ضدسرطان در مقیاس نانو و برای درمان سرطان‌های پیشرفته بسیار موثر خواهد بود. مراحل تست In Vivo روی این دارو انجام شده که نتایج آن درآینده‌ای نزدیک در یکی از مجلات معتبر خارجی به چاپ می‌رسد.

پروفسور آبل محرم‌اف و پروفسور محمدعلی رمضان‌اف از مرکز تحقیقات نانو دانشگاه دولتی باکو و خانم رویا مهدوی طباطبایی ازکارشناسان مرکز پژوهش‌های بین‌المللی آرین شیمی گستر از همکاران این پژوهش بوده‌اند.


نظرات (0) و

کشف رفتار عجیب الکترون‌ها در فلز آنتیموان
موضوع: مقالات شیمی     | نویسنده: هادی | تاریخ: 1389/07/21

این رفتار الکترونی برای اولین بار است که مشاهده و ضبط می‌شود و امکان تولید مدارات مجتمع سریعی را که اطلاعات را از طریق جریان الکترون‌ها میان دو ابزار پردازش می‌کنند، ایجاد می‌کند. این مواد جدید قابلیت از بین بردن گلوگاه‌هایی را که با کوچک‌تر شدن اتصالات فلزی ایجاد می‌شوند، دارا هستند. این کوچک شدن موجب می‌شود که حتی نواقص بسیار کوچک اتمی در عملکرد این اتصالات مشکل ایجاد نمایند.

به‌طور معمول نواقص ساختاری در مسیر حرکت الکترون‌ها مشکل ایجاد می‌کنند. با این حال تئوری‌های اخیر پیش‌بینی می‌کنند که الکترون‌های روی سطح برخی مواد که حاوی عناصر خاصی همچون آنتیموان هستند، این مشکل را نخواهند داشت. پروفسور علی یزدانی استاد فیزیک دانشگاه پرینستون که رهبری این پژوهش را بر عهده داشته است می‌گوید یکپارچگی جریان در این مواد از شکل خاصی از موج الکترونی نشأت می‌گیرد که به نظر می‌رسد الگوی جریان را در اطراف هر نقص تغییر می‌دهد.

الکترون‌ها می‌توانند در تعداد محدودی از مواد میان اتم‌ها جست و خیز نموده و درون این مواد یا روی سطح آنها آزادانه حرکت کنند. این الکترون‌های آزاد مسئول ایجاد جریان الکتریکی هستند. در بسیاری از مواد الکترون‌های درونی بخش عمده جریان الکتریکی را حمل می‌کنند و الکترون‌های سطحی تحرک بسیار پایینی دارند.

کار انجام شده در دانشگاه پرینستون بخشی از کار روی مواد خاصی محسوب می‌شود که عایق‌های توپولوژیک نامیده می‌شوند. اینها موادی هستند که در درون خود به‌عنوان عایق عمل کرده ولی اجازه حرکت الکترون‌ها را در سطح خود می‌دهند. این رفتار زمانی اتفاق می‌افتد که یک میدان مغناطیسی به‌صورت عمودی روی سطح ماده اعمال شود؛ به این پدیده اثر کوانتومی هال می‌گویند. در یک تحقیق بین‌المللی که بخشی از آن را گروهی از پژوهشگران دانشگاه پرینستون به رهبری پروفسور زاهد حسن برعهده داشته‌اند، نوع جدیدی از عایق‌های توپولوژیک کشف شدند که این رفتار را حتی زمانی که میدان مغناطیسی اعمال نمی‌شود، از خود بروز می‌دهند.

توپولوژی یکی از حوزه‌های اصلی ریاضی است که با ویژگی‌هایی سر و کار دارد که حتی هنگام تغییر شکل ماده، مثل کشیده شدن، خود را حفظ می‌کنند.

بسیاری از مواد «توپولوژیک» مانند آنتیموان در اقتصاد جهانی بسیار مهم بوده‌اند؛ با این حال رسانایی سطحی غیرمعمول آنها تاکنون مطالعه نشده است. بخشی از مشکل به سختی اندازه‌گیری جریان الکترون‌ها در سطح مربوط می‌شود. اما محققان دانشگاه پرینستون از یک روش میکروسکوپی خاص استفاده کرده‌اند که آنها را قادر می‌‌سازد از الکترون‌ها در سطح مواد به شکلی دقیق تصویربرداری نمایند.

این محققان با استفاده از میکروسکوپ خاص خود دریافتند که الکترون‌های سطحی آنتیموان به‌شکلی عجیب از نواقص ساختاری عبور می‌کنند. این نواقص در بسیاری از مواد همچون مس مانع عبور الکترون‌ها می‌شوند.



برچسب ها :علم نانو یک تحول بزرگ در مقیاس بسیار کوچک , علم نانو یک تحول بزرگ در مقیاس بسیار کوچک
محصولات پر فروش

دسته بندی محصولات

بخش همکاران
دسته بندی صفحات
دسته بندی اخبار
بلوک کد اختصاصی