نانوذرات و چالش های زیست محیطی

آخرین اخبار فروشگاه

نانوذرات و چالش های زیست محیطی

دسته صفحه: فروش فایل
بازدید : 31

نانوذرات و چالش های زیست محیطی


نانوذرات و چالش های زیست محیطی
موضوع: نانو تکنولوژی     | نویسنده: هادی | تاریخ: 1389/07/13

دانلودفایل pdf درباره

نانوذرات و چالش های زیست محیطی

برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید.

لینک دانلود


نظرات (0) و

نانوذرات مغناطیسی؛ معرفی و کاربرد
موضوع: نانو تکنولوژی     | نویسنده: هادی | تاریخ: 1389/07/13

واژه مغناطیس کلمه‌ای یونانی است که به بعضی سنگ‌های طبیعی اکسید آهن اطلاق می‌شد. این سنگ‌ها از این خاصیت برخوردارند که بر یکدیگر و بر ذرات آهن یا فولاد نیرو وارد می‌آورند. یونانیان باستان، بیش از 2500 سال پیش با پدیده‌ی آهنربایی آشنا بودند. تالس که اغلب از او به عنوان پدر علم یونان یاد می‌شود، ماده‌ی کانی مگنتیت (Fe3O4) که آهن را می‌رباید، می‌شناخت. این کانی بیشتر در مگنزیا (ترکیه امروزی) یافت می‌شده است و نام مگنتیت نیز از همین اسم گرفته شده است. چینی‌های باستان نیز با ویژگی‌های مغناطیسی برخی از سنگ‌های آهنربا آشنایی داشتند و تکه‌هایی از این سنگ‌ها را به صورت قطب‌نماهای ساده در دریانوردی به کار می‌بردند.

اولین تحقیق علمی در مورد مغناطیس توسط ویلیام گیلبرت  انجام شد که تصویر دقیقی از میدان مغناطیسی زمین ایجاد کرد و بسیاری از خرافات گذشته را از بین برد. سپس در سال 1825 اولین الکترومگنت به وسیله کشف بزرگ هانس کریستین اورستد  ایجاد شد. اورستد دریافت که همواره در فضای اطراف رساناهای جریان یا ذرات باردار متحرک، میدان مغناطیسی پدید می‌آید.

خواص مغناطیسی مواد نتیجه ممان‌‌های مغناطیسی حاصل از الکترون‌هاست. هرالکترون در یک اتم دارای ممان مغناطیسی است، که از دو منبع ایجاد می‌شود: یکی مربوط به حرکت اوربیتالی الکترون حول هسته است و دیگری ناشی از چرخش الکترون به دور محور خودش که حرکت اسپینی نامیده می‌شود. بنابراین هر الکترون در یک اتم با ممان‌های اوربیتالی و اسپینی می‌تواند به طور دائم مانند آهنربای کوچکی عمل نماید.
 


ادامه مطلب نظرات (0) و

فناوری نانوذرات برای تولید مواد بنیادین
موضوع: نانو تکنولوژی     | نویسنده: هادی | تاریخ: 1389/07/13

خلاصه از آنجایی که فناوری‌نانوذرات وابسته به روش تهیه، مشخصه یابی، مراحل سنتزو کاربرد نانوذرات است، در نتیجه نانوذرات نقش مهمی را در پدیدار شدن فناوری‌نانو ایفا می‌کنند. اگرچه نانوذرات عملاً خواص اساسی منحصربه‌فرد بیشتری نسبت به ذرات معمولی دارند، اجتناب از پراکندگی یکنواخت و پایدار شدن که به علت سطح مقطع ویژه و چسبندگی زیاد نانوذرات است، یک مشکل اساسی این مواد است. برای استفاده بهتر از نانوذرات وحل مشکلات کاربردی آنها توسعه‌ی مراحل تکنیکی مواد نانو ضروری است. دراین مقاله روشهای سنتزی شیمیایی جدید برای تولید اکسیدهای ذرات در ابعاد نانو درفاز گاز وتولید ذرات نانوکامپوزیت پلیمری زیست سازگار درفاز محلول توضیح داده شده است. علاوه‌براین، بر روی روش خرد کردن مکانیکی (به عنوان مثال نانو-آسیاب) بحث و بررسی شده است. گذشته از این به تازگی مراحل سیستم خشک کردن ذره وبه‌وجود آوردن کارایی بالادرنانوکامپوزیت هابرای بهبود کیفیت آنهاجهت بکاربردن درپیل‌های سوختی، سیستمهای تحویل دارویی و مواد آرایشی ابداع شده است.

نظرات (0) و

سنتز نانوذرات اكسید سرب در حضور امواج اولتراسونیك
موضوع: نانو تکنولوژی     | نویسنده: هادی | تاریخ: 1389/07/13

 

نانوذرات اكسید سرب(II)ازواكنش نیترات سرب با كربنات سدیم در حضور امواج اولتراسونیك و افزودنی پلی وینیل پیرولیدون (PVP) به عنوان جهت دهنده سنتز شد. با فزایش كربنات سدیم به نیترات سرب، رسوب كربنات سرب تشكیل می شود كه پس از جداسازی، در دمای C° 320 برای دو ساعت قرار گرفته تا بعد از دست دادن CO2 تبدیل به PbO شود. اثر عوامل مختلف نظیر غلظت واكنشگرها، دمای سنتز و اثر چند افزودنی مختلف به روش "یك عامل در یك زمان" بررسی شد. سنتز اكسید سرب در شرایط بهینه شده شامل نیترات سرب M 1/0، كربنات سدیم M 2/0، دمای ºC40 وPVP با غلظت g/l 6 منجر به تشكیل نانوذرات اكسید سرب با یك ساختار بسیار متخلخل می شود. مورفولوژی و اندازه ذرات سنتز شده بوسیله دستگاه میكروسكوپ الكترنی (SEM) بررسی شد.

مقدمه

اكسیدهای سرب به دلیل كاربرد متنوع مورد توجه فراوان قرار دارد( بخصوص PbO و PbO2) كه در این میان دی اكسید سرب به روش های متفاوتی تولید شده است اما تولید نانو ذرات اكسید سرب PbO) ) به صورت محدود مورد بررسی قرار گرفته است كه از آن جمله میتوان به تولید نانو ساختاربه روش اسپری كه هدف آن افزایش سطح تماس آن در باتریهای همراه با یون لیتیم ]1[ میباشد را نام برد.


ادامه مطلب نظرات (0) و

کوپلیمریزاسیون
موضوع: مقالات شیمی متفرقه     | نویسنده: هادی | تاریخ: 1389/03/4

هموپلیمرها (homopolymers)

ساده ترین انواع پلیمرها ، هموپلیمرها هستند که از زنجیره های پلیمری متشکل از واحدهای تکراری منفرد تشکیل شده‌اند. بدین معنی که اگر A یک واحد تکراری باشد، یک زنجیره هموپلیمری ، ترتیبی به صورت… AAAدر زنجیره مولکولی پلیمر خواهد داشت. به عبارت دیگر می توان برای هموپلیمرها فرمول عمومی An را در نظر گرفت. از جمله هموپلیمرها می توان پلیمرهایی مثل پلی‌اتیلن ، پلی‌پروپیلن ، پلی‌استایرن و پلی‌وینیل‌کلراید یا PVC را نام برد


ادامه مطلب نظرات (0) و

نحوه عملکرد بیهوش‌ کننده‌ها
موضوع: مقالات شیمی متفرقه     | نویسنده: هادی | تاریخ: 1389/03/4

نظریات متعددی برای بیان نحوه عملکرد بیهوش کننده های عمومی ارائه شده است چرا که عملکرد آنها را نمی‌توان با یک نظریه واحد توضیح داد. در واقع این نظریات تنها آثار ایجاد شده با این بیهوش کننده ها را توصیف می‌کنند، بدون شرح اینکه چگونه این آثار ایجاد می‌گردند. به سبب اینکه ساختمان شیمیایی، خواص فیزیکوشیمیایی و آثار فارماکولوژیک این ترکیبات بسیار متفاوت است، پذیرفته شده است که آنها به طور غیر انتخابی سیستم اعصاب مرکزی را از طریق یک مکانیسم فیزیکوشیمیایی تضعیف می‌نمایند. یعنی اثر این مواد مدیون خواص شیمیایی بوده و با یک گیرنده فارماکولوژیک، تشکیل کمپلکس نمی‌دهند. به عبارت دیگر بیهوش کننده های عمومی داروهائی فاقد ویژگی ساختمانی هستند.

مواد بیهوش ‌کننده

مواد بیهوش کننده داروهائی هستند که سبب ایجاد بی دردی، از بین رفتن هوشیاری، شل شدن عضلات و فعالیت رفلکسی شده و این عمل را با تضعیف سیستم اعصاب مرکزی به طور غیر انتخابی و برگشت پذیر انجام می‌دهند. بیهوش کننده های عمومی به دو دسته بیهوش کننده های استنشاقی و داخل وریدی تقسیم میشوند معمولا این داروها را همراه با داروهای الحاقی تجویز می کنند.

عملکرد مواد بیهوش کننده

نظریات موجود درباره عملکرد بیهوش کننده ها را می‌توان به نظریات فیزیکی و نظریات بیوشیمیایی طبقه‌بندی نمود.

نظریات فیزیکی عمدتا بر اساس دو خاصیت فیزیکوشیمیایی مولکول ماده بیهوش کننده یعنی قابلیت قطبی شدن و حجم مولکول بنا نهاده شده است.

نظریات بیوشیمیایی بر پایه آثاری است که بیهوش کننده‌های عمومی در سیستم های بیوشیمیایی ایجاد می‌نمایند. ولیکن، هیچ یک از این نظریات با شواهد تجربی بدون شبهه حمایت نشده است. چند تن از محققین پیشنهاد کرده اند که اثر اصلی که توسط بیهوش کننده های عمومی ایجاد می‌شود از تداخلات فیزیکی مانند تداخلاتی که سبب تغییرات هم‌آرائی در ماکرومولکولها می‌گردد ناشی می‌شود و نقش دوم را تغییرات بیوشیمیایی داراست.


ادامه مطلب نظرات (0) و

آخرین مطالب ارسالی

:: آدرس جدید وبلاگ
:: فیتو شیمی
:: ضایعات هسته‌ای
:: چرمسازی
:: ضد یخ
:: تفلون چگونه شناخته شد؟
:: حالات ماده از جامد تا پلاسما
:: اثر کازیمیر و انرژی نقطه ی صفر
:: اتر
:: الماس
:: شیمی نفت
:: مواد هوشمند چه موادی هستند؟
:: تاریخچه آبکاری
:: پیازهای معدنی
:: آبکاری پلاستیک
:: چربیگیرها



برچسب ها :نانوذرات و چالش های زیست محیطی , نانوذرات و چالش های زیست محیطی
محصولات پر فروش

دسته بندی محصولات

بخش همکاران
دسته بندی صفحات
دسته بندی اخبار
بلوک کد اختصاصی