محصولاتی که دارای عبارت 'دانلود-فایل-ورد-word-پروژه-بررسی-روشهای-مختلف-آبیاری-بر-روی-برخی-صفات-مرفولوژیك-و-فیزیولوژیك-برنج-(oryza-satival-l)' هستند
برنج به عنوان غذای اصلی حدود نیمی از جمعیت جهان به شمار میآید و به همین دلیل این محصول یكی از مهمترین منابع اصلی تأمین كننده نیاز غذایی جهان است (56،71) طبق آمار فائو مصرف سرانه برنج در كشورهای مختلف بین 24 تا 1102 كیلوگرم متغیر است و معمولاً كشورهای عمده تولید كننده برنج مصرف كنندگان عمده نیز هستند و تا حدی بین تولید و مصرف آنها موازنه وجود دارد
دسته بندی محصولات