کار دانشجویی و استخدام دانشجو

آخرین اخبار فروشگاه

کار دانشجویی و استخدام دانشجو

تاریخ خبر : شنبه 6 دی 1393
دسته خبر: خبر استخدامی
بازدید : 176

کار دانشجویی و استخدام دانشجو استخدام کارشناسی استخدام جدید استخدام بانک استخدام دولتی استخدامی وزارت استخدامی استانداری استخدامی ارشد استخدامی رشته

آیین نامه استفاده از کار دانشجویی دانشجویان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی

ماده ۱ – هدف
مقررات ذیل به منظور بهره گیری از توانمندی های دانشجویان در پیشبرد امور آموزشی، پژوهشی فرهنگی ، فوق برنامه، اداری و خدماتی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی ( که در این آیین نامه مؤسسه نامیده می شود) و ایجاد زمینه های کسب تجربه برای دانشجویان و کمک به آنها به منظور تأمین بخشی از مخارج تحصیلی آنان تدوین می شود.

ماده ۲ – شرایط لازم برای اشتغال به کار دانشجویان به شرح ذیل است :
۱-۲- تشخیص واحد بکارگیرنده مبنی بر کارایی برای اجرای وظایف محوله.
۲-۲- داشتن صلاحیت عمومی به تشخیص معاونت دانشجویی و فرهنگی مؤسسه.
۳-۲- نداشتن درآمد کافی برای تأمین هزینه های زندگی به تأیید معاونت دانشجویی و فرهنگی.

ماده ۳ – معاونت دانشجویی و فرهنگی هر مؤسسه مسئول توزیع و نظارت بر کار ماهانه دانشجویان با توجه به کیفیت تحصیلی آنان می باشد.
تبصره : یک ماه بعد از پایان هر نیمسال تحصیلی باید وضعیت آموزشی و نمرات دانشجویان شاغل به کارهای محوله توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی بررسی گردد و در صورت افت آموزشی دانشجو، ساعت کار او برای نیمسال بعدی تقلیل یابد و یا از ادامه کار دانشجو در نیمسال بعد جلوگیری شود.

ماده ۴ – دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی حق الزحمه دانشجویان بهره مند از کار دانشجویی را از محل اعتبارات مربوط به حسب نوع کار و براساس جدول زیر پرداخت می نمایند
مقطع    کارشناسی    کارشناسی ارشد    دکتری
تعداد واحدهای گذرانده شده     گذراندن کمتر از ۵۰%واحد درسی    گذراندن ۵۰%واحد درسی وبالاتر    -    -
کمک هزینه به ازاء هر ساعت کار دانشجویی    ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ (ریال)    ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ (ریال)    ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ (ریال)    ۸۵۰۰ تا ۱۲۰۰۰ (ریال)

تبصره ۱ : حق الزحمه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد پیوسته در صورت گذراندن کمتز ار ۱۳۵ واحد درسی مشابه مقطع کارشناسی و بیشتر از ۱۳۵ واحد درسی، مطابق، مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته پرداخت می گردد.
تبصره ۲ : حداکثر تعداد دانشجویان مشغول در کارهای اداری، خدماتی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی باتوجه به بودجه سالانه هر مؤسسه می تواند تا ۳۰ درصد کل دانشجویان آن مؤسسه باشد.
تبصره۳ :حداکثر مدت اشتغال هر دانشجو تا ۶۰ ساعت در ماه می تواند باشد.
تبصره ۴ : حق الزحمه دانشجویانی که در زمینه امور آموزشی و پژوهشی به کار اشتغال دارند تا در صورت داشتن میانگین کل بیش از ۱۶ برای رشته های علوم انسانی، هنر و کشاورزی و میانگین کل بیش از ۱۵ برای رشته های فنی و مهندسی و علوم پایه به میزان ۱۰% حق الزحمه مندرج در بندهای فوق افزایش می یابد.
تبصره ۵ : در موارد استثنائی به تشخیص معاون دانشجویی و فرهنگی حق الزحمه دانشجویان مقطع کارشناسی که زیر ۵۰% واحدهای درسی را گذرانده اند و توانائیهای ویژه ای دارند، مشابه دانشجویانی که بالای ۵۰% واحدها را گذرانده اند، قابل پرداخت است.
ماده ۵ – حق الزحمه ماهانه کار دانشجویی پس از وصول گزارش کار از واحد مربوط از طریق امور دانشجویی پرداخت می شود.
ماده ۶ – در صورت عدم رضایت واحد مربوط و یا رفع نیاز، به کار دانشجو خاتمه داده می شود.
ماده ۷ : دانشجویانی که از بودجه کل کشور وجهی دریافت می کنند جز در موارد استثنائی و به تشخیص معاونت دانشجویی و فرهنگی مؤسسه نمی توانند از مزایای این آیین نامه استفاده کنند.
ماده ۸ – اجرای مفاد این آیین نامه هیچگونه تعهد استخدامی برای مؤسسه آموزش عالی در قبال دانشجو ایجاد نخواهد کرد.
ماده۹– با ابلاغ این آیین نامه کلیه آیین نامه های قبلی کاردانشجویی لغو میگردد.
ماده ۱۰ – این آیین نامه مشتمل بر ۱۰ ماده، ۳ بند و ۶ تبصره تنظیم گردیده و در تاریخ ۱۲/۴/۷۷ به تصویب وزیر فرهنگ و آموزش عالی رسید و از تاریخ تصویب قابل اجرا خواهد بود.
تاسیس مراکز مشاوره شغلی در دانشگاه‌های سراسر کشور

رییس مرکز مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم از راه‌اندازی مراکز مشاوره شغلی در دانشگاه‌های سراسر کشور خبر داد.
دکتر حمید یعقوبی گفت: در راستای نسل سوم دانشگاه‌ها (دانشگاه کارآفرین) که وزیر علوم چندی پیش بر آن تاکید کرد، طرحی تحت عنوان «انطباق‌پذیری مسیر شغلی – تحصیلی دانشجویان» اجرا خواهد شد.
وی در مورد اهداف اجرای این طرح توضیح داد: ما قصد داریم با کمک مراکز مشاوره شغلی در دانشگاه‌ها، آمادگی‌های تحصیلی و شغلی در دانشجویان را ارتقاء بخشیم و آنها را برای ورود به دنیای کار آماده کنیم. همچنین شرایطی را فراهم کنیم تا رابطه بین دانشجویان و محیط کار مطلوب شود و دانشجویان کاریابی را یاد بگیرند.
رییس مرکز مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم ادامه داد: آماده شدن برای مصاحبه استخدامی، شناسایی چالش‌ها، مهارت خودشناسی، افزایش اعتمادبه‌نفس، شناسایی اهداف و ارزش‌های زندگی و اینکه دانشجویان متوجه شوند برای چه شغلی مناسب هستند، از اهداف دیگر راه‌اندازی این مراکز است.
دکتر یعقوبی به مقایسه این طرح با طرح کارنامه سلامت دانشجویان پرداخت و گفت: ما قصد داریم همانند کارنامه سلامت که در آن وضعیت سلامت و روان دانشجویان را پایش می‌کنیم، مشکلات تحصیلی و شغلی دانشجویان را هم بررسی کنیم که اگر نقاط ضعف و قوتی دارند، شناسایی شوند.
وی به این سوال که این طرح در چه مرحله‌ای قرار دارد، پاسخ داد: در برخی از دانشگاه‌ها، آموزش و تربیت مشاوران شغلی شروع شده و قصد داریم تا پایان سال به مشاوران شغلی برای فعالیت در دانشگاه آموزش‌های لازم داده شود. احتمالا این طرح از نیم سال تحصیلی ۹۴ -۹۵ اجرا خواهد شد.
رییس مرکز مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در پایان در مورد اجرای این طرح در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: دانشگاه آزاد ساختار خودش را دارد و هنوز با این دانشگاه در این مورد رایزنی نکرده‌ایم.



برچسب ها :کار دانشجویی و استخدام دانشجو , کار دانشجویی و استخدام دانشجو , استخدام کارشناسی , استخدام جدید , استخدام بانک , استخدام دولتی , استخدامی وزارت , استخدامی استانداری , استخدامی ارشد , استخدامی رشته
محصولات پر فروش

دسته بندی محصولات

بخش همکاران
دسته بندی صفحات
دسته بندی اخبار
بلوک کد اختصاصی