طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی

آخرین اخبار فروشگاه

طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی

دسته صفحه: فروش فایل
بازدید : 13

طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی کسب و کارهای خانگی

مقدمه :
امروزه کسب و کارهای خانگی به عنوان راهکاری مهم برای ایجاد اشتغال و درآمد در سراسر جهان محسوب می گردند. قابلیت انجام این نوع کسب و کار در «منزل» سبب ایجاد مزایای بسیاری برای شاغلین آن ها می شود، که از جمله می توان به ایجاد توازن بین مسئولیت خانوادگی زنان و اشتغال آنان، حذف هزینه های مربوط به خرید، رهن و اجاره کارگاه و ایاب و ذهاب، استفاده از نیروی کار سایر اعضای خانواده و ایجاد زمینه های کار خانوادگی، امکان انتقال تجارب از طریق آموزش غیررسمی به شیوه استاد- شاگردی بین اعضاء خانواده و... اشاره نمود.
باید توجه داشت که در سالیان اخیر به دلیل تحولات عظیم در بخش فناوری اطلاعات در جهان و ایجاد مشاغل جدید، امکان اشتغال خانگی برای بسیاری از افراد در زمینه های IT  نیز فراهم گردیده است. این مشاغل که روزانه در سراسر جهان تعداد آن ها رو به فزونی و تنوع می باشد این امکان را فراهم می آورد تا افراد بتوانند در محیط خانه با استفاده از رایانه و وسایل جانبی مورد نیاز، به انجام کسب و کارهای گوناگون در این حوزه بپردازند.

راهنما:
-    به منظور تسریع در ثبت نام متقاضیان مشاغل خانگی ( تا پیش از تکمیل و راه اندازی سامانه ثبت نام ) متقاضیان می توانند با مطالعه و انجام موارد ذیل  به صورت حضوری ثبت نام نمایند.بدیهی است پس از تکمیل و راه اندازی سامانه مذکور ، ثبت نام فقط از طریق سامانه انجام خواهد شد.
-    فهرست رشته های مشاغل خانگی – اطلاعات تعدادی از رشته های مشاغل خانگی – فرم ثبت نام متقاضیان  به تفکیک مستقل- تحت پوشش – پشتیبان در سایت وزارت کار و امور اجتماعی ( ( www.irimlsa.irبخش مشاغل خانگی موجود  و قابل مشاهده می باشد .
-    متقاضیان مشاغل خانگی می توانند فرم ثبت نام ( متناسب با شرایط خود ) را از سایت مذکور دریافت و چاپ نموده و فرم ها را پس از تکمیل به ادارات کل تعاون یا دستگاه اجرایی ذیربط  ارائه نمایند .
-    متقاضیان مشاغل خانگی باید  از مهارت و تخصص کافی جهت انجام شغل خانگی مورد نظر برخوردار باشند.
-    در صورتیکه شغل مورد نظرمتقاضی در فهرست مشاغل خانگی موجود نباشد، متقاضی می تواند شغل مد نظر خود را پیشنهاد نماید .مشاغل پیشنهادی متعاقباً بررسی و در صورت تصویب ، به فهرست مشاغل خانگی اضافه خواهند شد.
-    اشخاصی که در قالب فرم افرادتحت پوشش ثبت نام می نمایند، در صورت داشتن شرایط لازم و وجود پشتیبان متناسب با شرایط آنان، به شخص پشتیبان معرفی خواهند شد.
-    ثبت نام افراد تحت پوشش به معنای اشتغال قطعی یا فوری فرد ثبت نام شده نمی باشد.
-    انجام فعالیت توسط  سایر اعضای خانوار منوط به موافقت و رضایت سرپرست خانوار می باشد .

تعاریف:
-  مشاغل یا کسب و کار خانگی: آن دسته از فعالیت هایی است که توسط عضو یا اعضا خانواده در فضای مسکونی در قالب یک طرح کسب و کار بدون مزاحمت و ایجاد اخلال در آرامش واحد های مسکونی همجوار شکل می گیردو منجر به تولید خدمت یا و یا کالای قابل عرضه به بازار خارج از محیط مسکونی می گردد. شاغلین کسب و کار مذکور برای کسب منافع به صورت های ذیل فعالیت می نمایند:
1-    انجام فعالیت به صورت کارمزدی برای کارفرمای خارج از محیط مسکونی
2-    انجام فعالیت مستقل اعم از تامین مواد اولیه تا عرضه و محصول به خارج از محیط مسکونی
3-    انجام فعالیت به صورت تعاونی ،اتحادیه ویا مشارکت با بنگاه های بالا دستی تامین کننده مواد اولیه و عرضه محصول آنان در بازار ، ترجیحا به صورت کسب و کار خوشه ای
-    پشتیبان : منظور اشخاص حقیقی یا حقوقی هستند که مسئولیت حمایت از تعدادی از شاغلین خانگی را در کل فرآیند تولید و  ارائه خدمات، اعم از آموزش، تهیه و توزیع مواد اولیه و ابزار کار (حسب مورد ) ، مشاوره ، طرحی ، نوآوری ، بسته بندی ، بازاریابی و فروش به عهده بگیرند.
-    افراد تحت پوشش: افرادی که متقاضی انجام فعالیت تحت پوشش پشتیبان
می باشند.
-    مستقل (خوداشتغالی) : نوعی اشتغال  است که فرد می تواند با اتکاء به توان شخصی، خلاقیت و ابتکار ، به شکل خویش فرمایی به فعالیتهای تولیدی و خدماتی بپردازد که در نتیجه منجر به کسب در آمد و ایجاد فضای کسب و کار می شود.
-    کسب و کار مجازی: کسب و کاری است که در آن از اینترنت جهت انجام تبلیغات و فروش کالا و خدمات استفاده می گردد.

منبع رجوع شود به:

http://markazi.mcls.gov.ir/fa/karafarini



برچسب ها :طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی , طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی , کسب و کارهای خانگی
محصولات پر فروش

دسته بندی محصولات

بخش همکاران
دسته بندی صفحات
دسته بندی اخبار
بلوک کد اختصاصی