Leucine-amino acid
دسته صفحه: فروش فایلLeucine-amino acid
Leucine-amino acid
Leucine
leucine
L-Leucine is a neutral, genetically coded amino acid. It is essential in human nutritio
Symbol
leu l
Molecular formula
C6H13NO2
Molecular weight
131.17
Isoelectric point (pH)
5.98
CAS Registry Number
61-90-5
3D Molecular Model
leucine 3D
تاريخ : شنبه هشتم شهریور 1393 | 3:0 بعد از ظهر | نویسنده : سجاد عبدلی | آرشیو نظرات
Histidine-amino acid
Histidine
histidine
L-Histidine is a basic, genetically coded amino acid. It is essential for human development ("semi-essential").
Symbol
his h
Molecular formula
C6H9N3O2
Molecular weight
155.16
Isoelectric point (pH)
7.47
pKa values
1.78, 5.97 (imidazole), 8.97
CAS Registry Number
71-00-1
3D Molecular Model
histidine 3D
تاريخ : شنبه هشتم شهریور 1393 | 2:58 بعد از ظهر | نویسنده : سجاد عبدلی | آرشیو نظرات
Glycine-amino acid
Glycine
glycine
Glycine is a non-essential, neutral, genetically coded amino acid. It is the only protein-forming amino acid without a center of chirality.
Symbol
gly g
Molecular formula
C2H5NO2
Molecular weight
75.07
Isoelectric point (pH)
5.97
pKa values
2.21, 9.15
CAS Registry Number
56-40-6
3D Molecular Model
glycine 3D
تاريخ : شنبه هشتم شهریور 1393 | 2:54 بعد از ظهر | نویسنده : سجاد عبدلی | آرشیو نظرات
Glutamic Acid-amino acid
Glutamic Acid
glutamic acid
L-Glutamic acid is a non-essential, acidic, genetically coded amino acid.
Symbol
glu e
Molecular formula
C5H9NO4
Molecular weight
147.13
Isoelectric point (pH)
3.22
pKa values
2.19, 4.25, 9.67
CAS Registry Number
56-86-0
3D Molecular Model
glutamic acid 3D
تاريخ : شنبه هشتم شهریور 1393 | 2:53 بعد از ظهر | نویسنده : سجاد عبدلی | آرشیو نظرات
Asparagine-amino acid
Asparagine
asparagine
L-Asparagine is a non-essential, neutral, genetically coded amino acid.
Symbol
asn n
Molecular formula
C4H8N2O3
Molecular weight
132.12
Isoelectric point (pH)
5.41
pKa values
2.02, 8.80
CAS Registry Number
70-47-3
3D Molecular Model
asparagine 3D
تاريخ : شنبه هشتم شهریور 1393 | 2:50 بعد از ظهر | نویسنده : سجاد عبدلی | آرشیو نظرات
Arginine-amino acid
Arginine
arginine
L-Arginine is a basic, genetically coded amino acid. It is essential for human development ("semi-essential").
Symbol
arg r
Molecular formula
C6H14N4O2
Molecular weight
174.20
Isoelectric point (pH)
11.15
pKa values
2.18, 9.09, 13.2 (guanidine)
CAS Registry Number
74-79-3
Molecular Model
arginine 3D
تاريخ : شنبه هشتم شهریور 1393 | 2:49 بعد از ظهر | نویسنده : سجاد عبدلی | آرشیو نظرات
Cysteine-amino acid
Cysteine
cysteine
L-Cysteine is a non-essential (or semi-essential), neutral, genetically coded amino acid.
Symbol
cys c
Molecular formula
C3H7NO2S
Molecular weight
121.15
Isoelectric point (pH)
5.02
pKa values
1.71, 8.33 (thiol), 10.78
CAS Registry Number
52-90-4
3D Molecular Model
cysteine 3D
تاريخ : شنبه هشتم شهریور 1393 | 2:47 بعد از ظهر | نویسنده : سجاد عبدلی | آرشیو نظرات
Glutamine-amino acid
Glutamine
glutamine
L-Glutamine is a non-essential, neutral, genetically coded amino acid.
Symbol
gln q
Molecular formula
C5H10N2O3
Molecular weight
146.15
Isoelectric point (pH)
5.65
pKa values
2.17, 9.13
CAS Registry Number
56-85-9
3D Molecular Model
glutamine 3D
تاريخ : شنبه هشتم شهریور 1393 | 2:45 بعد از ظهر | نویسنده : سجاد عبدلی | آرشیو نظرات
Alanine-amino acid
Alanine
alanine
L-Alanine is a neutral, genetically coded amino acid.
Symbol
ala a
Molecular formula
C3H7NO2
Molecular weight
89.09
Isoelectric point (pH)
6.00
pKa values
2.35, 9.87
CAS Registry Number
56-41-7
3D Molecular Model
alanine 3D
تاريخ : شنبه هشتم شهریور 1393 | 2:38 بعد از ظهر | نویسنده : سجاد عبدلی | آرشیو نظرات
سرکه، مفید در چربیسوزی
سرکه، مفید در چربیسوزی
یک مشاور تغذیه به افراد دارندهی چربی توصیه کرد از سرکه و آبلیمو برای کاهش کلسترول خون و چربی خود استفاده کنند.
گلزار مولايي سرکه را یکی از فرآوردهای طبیعی دانست که مصرف خوراکی بیشتری دارد و اظهارکرد: سرکه بیشترین کاربرد را در تهیه انواع ترشیجات دارد.
مشاور تغذيه بيمارستان آيتاله طالقاني با بیان اینکه سرکه سرشار از ویتامین C با مزهی ترش است بیانکرد: مصرف سرکه در انواع ترشی و سالادها باعث خوشمزگی، طعمدهندگی، تحریک اشتها میشود همچنین ترشح شیره گوارشی به واسطهی مصرف سرکه فرایند هضم غذا را راحتتر میکند.
وی ادامهداد: سرکه سرشار از ویتامینها و املاح معدنی است از این جهت وقتی این ماده به ترشیجات یا سالادها اضافه میشود طعم آن جذب مواد ویتامینی و پروتئینی موجود در سالاد مثل کاهو، هویج، خیار و گوجهفرنگی خواهد شد.
مولایی خاطر نشان کرد: سرکه و حتی آبلیمو به دلیل ترشی مزه و ویتامین C موجود در آن حاوی اسید اسکوربیک است که به افرادي که چربی دارند توصیه میشود از سرکه سفید برای کاهش کلسترول خون و چربی استفاده کنند چرا که سرکه خون را رقیق کرده و تجزیهکنندهی چربی و عامل دفع سموم بدن است.
این مشاور با بیان اینکه مصرف سرکه تاثیری خوبی در سوخت و ساز بدن دارد، خاطرنشان کرد: سرکه توانایی از بینبردن باکتریهای مضر دستگاه گوارش را دارد به همین دلیل افرادی که با مشکل یبوست، اسهال، دل درد و نفخ روبرو هستند توصیه میشود از این ماده استفاده کنند.
وی گفت: افرادی که مبتلا به ضعف اعصاب، درد مفاصل و زخم معده هستند از مصرف این مایع به دلیل اسیدی بودن پرهیز کنند.
دسته بندی محصولات