Leucine-amino acid

آخرین اخبار فروشگاه

Leucine-amino acid

دسته صفحه: فروش فایل
بازدید : 58

Leucine-amino acid


Leucine-amino acid
Leucine
leucine
 
 

L-Leucine is a neutral, genetically coded amino acid. It is essential in human nutritio

Symbol
    leu l
Molecular formula
    C6H13NO2
Molecular weight
    131.17
Isoelectric point (pH)
    5.98
CAS Registry Number
    61-90-5

3D Molecular Model

leucine 3D
 

 


تاريخ : شنبه هشتم شهریور 1393 | 3:0 بعد از ظهر | نویسنده : سجاد عبدلی | آرشیو نظرات
Histidine-amino acid
Histidine
histidine
L-Histidine is a basic, genetically coded amino acid. It is essential for human development ("semi-essential").

Symbol
    his h
Molecular formula
    C6H9N3O2
Molecular weight
    155.16
Isoelectric point (pH)
    7.47
pKa values
    1.78, 5.97 (imidazole), 8.97
CAS Registry Number
    71-00-1

3D Molecular Model

histidine 3D
 



تاريخ : شنبه هشتم شهریور 1393 | 2:58 بعد از ظهر | نویسنده : سجاد عبدلی | آرشیو نظرات
Glycine-amino acid
Glycine
glycine

Glycine is a non-essential, neutral, genetically coded amino acid. It is the only protein-forming amino acid without a center of chirality.

Symbol
    gly g
Molecular formula
    C2H5NO2
Molecular weight
    75.07
Isoelectric point (pH)
    5.97
pKa values
    2.21, 9.15
CAS Registry Number
    56-40-6

3D Molecular Model

glycine 3D
 



تاريخ : شنبه هشتم شهریور 1393 | 2:54 بعد از ظهر | نویسنده : سجاد عبدلی | آرشیو نظرات
Glutamic Acid-amino acid
Glutamic Acid
glutamic acid

L-Glutamic acid is a non-essential, acidic, genetically coded amino acid.

Symbol
    glu e
Molecular formula
    C5H9NO4
Molecular weight
    147.13
Isoelectric point (pH)
    3.22
pKa values
    2.19, 4.25, 9.67
CAS Registry Number
    56-86-0

3D Molecular Model

glutamic acid 3D
 



تاريخ : شنبه هشتم شهریور 1393 | 2:53 بعد از ظهر | نویسنده : سجاد عبدلی | آرشیو نظرات
Asparagine-amino acid
Asparagine
asparagine
 

L-Asparagine is a non-essential, neutral, genetically coded amino acid.

Symbol
    asn n
Molecular formula
    C4H8N2O3
Molecular weight
    132.12
Isoelectric point (pH)
    5.41
pKa values
    2.02, 8.80
CAS Registry Number
    70-47-3

3D Molecular Model

asparagine 3D
 



تاريخ : شنبه هشتم شهریور 1393 | 2:50 بعد از ظهر | نویسنده : سجاد عبدلی | آرشیو نظرات
Arginine-amino acid
Arginine
arginine
 
 

L-Arginine is a basic, genetically coded amino acid. It is essential for human development ("semi-essential").

Symbol
    arg r
Molecular formula
    C6H14N4O2
Molecular weight
    174.20
Isoelectric point (pH)
    11.15
pKa values
    2.18, 9.09, 13.2 (guanidine)
CAS Registry Number
    74-79-3

Molecular Model

arginine 3D
 

 


تاريخ : شنبه هشتم شهریور 1393 | 2:49 بعد از ظهر | نویسنده : سجاد عبدلی | آرشیو نظرات
Cysteine-amino acid
Cysteine
cysteine

 

L-Cysteine is a non-essential (or semi-essential), neutral, genetically coded amino acid.

Symbol
    cys c
Molecular formula
    C3H7NO2S
Molecular weight
    121.15
Isoelectric point (pH)
    5.02
pKa values
    1.71, 8.33 (thiol), 10.78
CAS Registry Number
    52-90-4

3D Molecular Model

cysteine 3D
 



تاريخ : شنبه هشتم شهریور 1393 | 2:47 بعد از ظهر | نویسنده : سجاد عبدلی | آرشیو نظرات
Glutamine-amino acid
Glutamine
glutamine
L-Glutamine is a non-essential, neutral, genetically coded amino acid.

Symbol
    gln q
Molecular formula
    C5H10N2O3
Molecular weight
    146.15
Isoelectric point (pH)
    5.65
pKa values
    2.17, 9.13
CAS Registry Number
    56-85-9

3D Molecular Model

glutamine 3D
 



تاريخ : شنبه هشتم شهریور 1393 | 2:45 بعد از ظهر | نویسنده : سجاد عبدلی | آرشیو نظرات
Alanine-amino acid
Alanine

 
alanine
L-Alanine is a neutral, genetically coded amino acid.
 

Symbol
    ala a
Molecular formula
    C3H7NO2
Molecular weight
    89.09
Isoelectric point (pH)
    6.00
pKa values
    2.35, 9.87
CAS Registry Number
    56-41-7

3D Molecular Model
alanine 3D

 


تاريخ : شنبه هشتم شهریور 1393 | 2:38 بعد از ظهر | نویسنده : سجاد عبدلی | آرشیو نظرات
سرکه، مفید در چربی‌سوزی

سرکه، مفید در چربی‌سوزی

       

 


یک مشاور تغذیه به افراد دارنده‌ی چربی توصیه کرد از سرکه و آب‌لیمو برای کاهش کلسترول خون و چربی خود استفاده کنند.

گلزار مولايي سرکه را یکی از فرآوردهای طبیعی دانست که مصرف خوراکی بیشتری دارد و اظهارکرد: سرکه بیشترین کاربرد را در تهیه انواع ترشی‌جات دارد.

مشاور تغذيه بيمارستان آيت‌اله طالقاني با بیان اینکه سرکه سرشار از ویتامین C با مزه‌ی ترش است بیان‌کرد: مصرف سرکه در انواع ترشی‌ و سالادها باعث خوشمزگی، طعم‌دهندگی، تحریک اشتها می‌شود همچنین ترشح شیره گوارشی به واسطه‌ی مصرف سرکه فرایند هضم غذا را راحت‌تر می‌کند.

وی ادامه‌داد: سرکه سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی است از این جهت وقتی این ماده به ترشیجات یا سالادها اضافه می‌شود طعم آن جذب مواد ویتامینی و پروتئینی موجود در سالاد مثل کاهو، هویج، خیار و گوجه‌فرنگی خواهد شد.

مولایی خاطر نشان کرد: سرکه و حتی آب‌لیمو به دلیل ترشی مزه و ویتامین C موجود در آن حاوی اسید اسکوربیک است که به افرادي که چربی دارند توصیه می‌شود از سرکه سفید برای کاهش کلسترول خون و چربی استفاده کنند چرا که سرکه خون را رقیق کرده و تجزیه‌کننده‌ی چربی و عامل دفع سموم بدن است.

این مشاور با بیان اینکه مصرف سرکه تاثیری خوبی در سوخت و ساز بدن دارد، خاطرنشان کرد: سرکه توانایی از بین‌بردن باکتری‌های مضر دستگاه گوارش را دارد به همین دلیل افرادی که با مشکل یبوست، اسهال، دل درد و نفخ روبرو هستند توصیه می‌شود از این ماده استفاده کنند.

وی گفت: افرادی که مبتلا به ضعف اعصاب، درد مفاصل و زخم معده هستند از مصرف این مایع به دلیل اسیدی بودن پرهیز کنند.



برچسب ها :Leucine-amino acid , Leucine-amino acid
محصولات پر فروش

دسته بندی محصولات

بخش همکاران
دسته بندی صفحات
دسته بندی اخبار
بلوک کد اختصاصی